کاربر سایت shajarian 0 ارسال شده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ نام شما در سرور shajarian استیم شما در سرور چی هست؟ مهمه؟ بن شده در کدام سرور Public #2 ارور بن you have been banned from this server بن شده توسط نمی دونم علت بن نمیدونم تاریخ بن امروز.. 28 ام علت آنبن سرورش شلوغه باحاله توضیحات بدون هیچ حرفی یهو بن شدم الانم نمیتونم برم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ به احتمال زیاد به اشتباه بن شدید دوباره چک کنید لطفا و اینجا اعلام کنید با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت shajarian 0 ارسال شده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ :سلام همچنان بن هستم.. نوشته steam validation rejected :بعضی اوقات هم مینویسه you have been banned from this server نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mr.Sina 28 ارسال شده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ با سلام دوست عزیز شما آنبن شدید و بابت مشکل پیش اومده عذر خواهی میکنم اگه بازم مشکلی داشتین به آی دی زیر پیام بدین DokiAli@ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت shajarian 0 ارسال شده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ داداش من هنوز نمیتونم وارد بشم به ایدی هم پیام دادم هنوز جواب نداده نمیدونم خودشه یا نه.. لینکشو برام میفرستی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ برید سرور مچ آسیاگیم بعد تو کنسولتون status بزنید بعد استیم جلویه اسمتون کپی کنید و اینجا قرار بدید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت shajarian 0 ارسال شده در ۱ شهریور ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ شهریور ۱۴۰۰ STEAM_6:0:941952876 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت shajarian 0 ارسال شده در ۱ شهریور ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ شهریور ۱۴۰۰ #15 "shajarian" 1603 STEAM_0:0:1021225619 0 00:17 89 من نمیدونم باید چیکار کنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mr.Sina 28 ارسال شده در ۱ شهریور ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ شهریور ۱۴۰۰ دوست عزیز شما آنبن شدید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت shajarian 0 ارسال شده در ۲ شهریور ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ شهریور ۱۴۰۰ هنوز انبن نشدم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .