کاربر سایت Farshad sarli 0 ارسال شده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ نام شما در سرور o'blade < 1 کدام سرور DeathMatch تاریخ شکایت 29 شکایت بر علیه Admin مستندات توضیحات اقا سینا قربونت برم باز کن داداشی تنها سرگرمیه شبا من وارد نیستم زیاد با sxe injection میام تو بازی همین فقط سرور اسیا بعدشم با نت همراه اول و رایتل وارد بازی نیشم در این حد داداش چیت اینا حالیم نیس بلد نیستم انتی اس اس چیه گفتی به خدا نمیدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Farshad sarli 0 ارسال شده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ اقا سینا چی شد داداش گلم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mr.Sina 28 ارسال شده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ دوست عزیز مدیریت سرور تشخیص دادن که شما از چیت استفاده میکنی و این مسئله ثابت شده و مدرک هم موجوده پس لطفا الکی اسپم نکن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Farshad sarli 0 ارسال شده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ من الان دارم نزدیک یه سال بازی میکنم کسی چیزی نگف چطور تشخیص دادین از کانتر استریک ۱.۶ نسخه پرو استفاده میکنم بقیه چیزا نمیدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Farshad sarli 0 ارسال شده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ شما یه لینک دانلود کانتر بدین من از اون استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده