کاربر سایت NAVID KILLER 0 ارسال شده در ۶ تیر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر ۱۳۹۹ نام نوید نام خانوادگی نام اور سن 16 نام شما در سرور POMBO در خواست برای کدام سرور Jailbreak مدت زمان انلاین بودن 5 ساعت سابقه ادمینی 8 ماه توضیحات میخام همکاری کنم و سرور جیلبریکو بالا ببرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت NAVID KILLER 0 ارسال شده در ۶ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر ۱۳۹۹ همچنین ..کل سی ام دی های کل سرور های سی اس رو یاد دارم هر جایی ادمین بودم پلیرا از من راضی بودن وتا الان ۱ بار توسط پلیر ریپورت نشدم سابقه ادمینیم فقط تو جیل ۸ ماه هست.اما تو سرور های زامبی و مچ و دثران سابقه زیادی دارم. جیل بریک مود مورد علاقع من هستش والان ۳ سال من جیل پلی میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت NAVID KILLER 0 ارسال شده در ۶ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر ۱۳۹۹ یه درخاست دیگه هم دارم از اونر سرور لطفا سی وار air رو روی ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ تنظیم کنه چون بانی جامپ خرابه! 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۷ تیر ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر ۱۳۹۹ درخواستت رد شد بسته شد . 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده