کاربر سایت mmm123 16 ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ نام شما در سرور [shield]RULES/DIE HARD 10 استیم شما در سرور STEAM_0:0:955283924 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن لوکال بن شده توسط دفالوت علت بن / تاریخ بن امروز علت آنبن کاری نکردم تازه اومده وی ای رو ازم گرفته توضیحات بذارید حرفمو بزنم بعد باید تیکت رو میبستی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mmm123 16 ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ من اصلن نمیدونستم که بن داره! اصلا نه چیت زدم نه چیزی فقط تنظیمات گرافیک رو روی 3d که تنظیم کردم این شکلی میشه bandicam 2020-06-25 15-13-50-080.avi لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mmm123 16 ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ در مورد این مه هم که میگید مشکلی نیست روی open gl تنظیم کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت atacker 0 ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ ادمینای جیل دیگه واقعن شورشو در اوردن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _Amin_ 12 ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ عزیز من کاری با ادمینا ندارم ولی فکر کنم مونولایت یک کد کنسولی هست و اگه خودت فعال نکرده باشی cfg ای که میزنی فعال میکنه و به این صورت میشه که مپ برات زیادی روشن میشه و جاهای تاریک مپ معلومه قشنگ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mmm123 16 ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ اقا من لوکالم باید اینو ان بن بدید F173DF6A-4E4B5E3C-10775A6E-3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاونت وب سایت SHAKIB 92 ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ معاونت وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ تو تاپیک قبلی هم گفتن هر وقت فیکس کردی به آیدی : @NiNjAaA_Cs پیام بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده