کاربر سایت mmm123 16 ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ نام شما در سرور [shield]RULES/DIE HARD 10 استیم شما در سرور STEAM_0:0:955283924 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن لوکال بن شده توسط دفالوت علت بن فشاری تاریخ بن امروز علت آنبن کاری نکردم تازه اومده وی ای رو ازم گرفته توضیحات :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mmm123 16 ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ این حتی خودش هم توی اس پی تیر بینهایت گرفت میگه مجازه اون موقع که من توی سیتی تیر بینهایت میگرفتم بن میدادن { اگه اینطوریه باید وی ایپی اینو هم بگیرید توی اس پی تیر بینهایت میخره} حتی خودش هم به خودش کوین میده یا مانی میده برای بچه ها پخش میکنه این خودش کوین شویی حساب میشه و بگم که ادمینایی مثل اروین هم حتی که با پارتی ادمینش کردین توی هر اس پی اسپید میزنه و وال جامپ چرا پس اینا رو ریمو نمیکنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ اولا شما بخاطره مونولایت بن شدید دوما ادبت رو رعایت کن سوما به شما مربوط نیس که کی به خودش کوین میده کی نمیده سوما هرکی اسپید و وال جامب بزنه تو هر اس پیه غیره مجاز من خودم باهاش برخورد میکنم حالا تو سی اس مایک نمیدم تو تی اس بهش میگم میگه باشه چهارما دخالت نکن منجر هس دلش میخواد به خودش کوین بده به هیچ کس هیچ ربطی نداره موفق باشی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mmm123 16 ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ مونولایت دیگه چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mmm123 16 ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ اون قسمت تیر بینهایتش رو نگفتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ (ویرایش شده) سلام اسکرین شاتت هست و مه نداری هر وقت اوکی کردی منیجر دیفالت آنبنت میده @DokiAli ویرایش شده ۵ تیر ۱۳۹۹ توسط Dr.Ali 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر ۱۳۹۹ مونولایت و مه رو اوکی کردی پیوی بگو انبنت کنم @NiNjAaA_Cs موفق باشی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده