کاربر سایت moj.mj1384 0 ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ نام مجتبی نام خانوادگی قاسموند سن 14 نام شما در سرور moj.mj درخواست برای کدام سرور Jailbreak مدت زمان انلاین بودن 4 سابقه ادمینی داداش همه چیز تو کنسول بلدم بزنم توضیحات . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت moj.mj1384 0 ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ owner شماره کارتتو بده اونر جیل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت moj.mj1384 0 ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ Just now, moj.mj1384 said: owner شماره کارتتو بده اونر جیل ولی اینو بدون که حرامت میخرم ازت ادمینی ارزوم بود ادمین شم نزاشتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت moj.mj1384 0 ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ درخواست رد میکنی من چند سال قبل که امدم سرورت عاشق سرورت شدم ولی ادمینی ندادی حتی 1 بار به من دروغ گفتی عید که شد تست ادمینی ازت میگیرم ولی باش اینبار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت moj.mj1384 0 ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ حالا امروز قبول نکردی مجبورم :(((( لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت moj.mj1384 0 ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ حنوزم دوست دارم بیام سرور ولی ناراحتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ اولا اونر پسر خالت نیس که اینجوری باهاش حرف میزنی و بی احترامی میکنی بهش دوما جنابعالی تایم نداری توی سرور هنوز بعضی از قوانین رو بلد نیستی و بعضی موقع ها دیدم فحش هم میدی پس توقع ادمینی نداشته باش برو اول ادبتو یاد بگیر بعد بیا درخواست بده موفق باشی. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت moj.mj1384 0 ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ مطمنی منکه اصلا ترو نمیبینم 3 روزه داشتم پلی میدادم 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت moj.mj1384 0 ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ 7 hours ago, NiNjAaA said: اولا اونر پسر خالت نیس که اینجوری باهاش حرف میزنی و بی احترامی میکنی بهش دوما جنابعالی تایم نداری توی سرور هنوز بعضی از قوانین رو بلد نیستی و بعضی موقع ها دیدم فحش هم میدی پس توقع ادمینی نداشته باش برو اول ادبتو یاد بگیر بعد بیا درخواست بده موفق باشی. چرا دروغ میگی منکه اصلا فوش ندادم یا خدا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت moj.mj1384 0 ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ خدا بگم ترو چکار کنه الکی دروغ میگی من فوش دادم خوده اونر طربیت نداره اون وقت تو یه دروغی سر هم میکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت moj.mj1384 0 ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ Just now, moj.mj1384 said: خدا بگم ترو چکار کنه الکی دروغ میگی من فوش دادم خوده اونر طربیت نداره اون وقت تو یه دروغی سر هم میکنی فوش ندادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت moj.mj1384 0 ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ Just now, moj.mj1384 said: فوش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت moj.mj1384 0 ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ Just now, moj.mj1384 said: Just now, moj.mj1384 said: فوش ندادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت moj.mj1384 0 ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ ضمن من اصلا فوش ندادم اونر خودش دروغ گفته برای تست ادمینی و منم از دروغ بدم میاد حاجی من اصلا فوش ندادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ شما همچنان باید تو کفه ادمینی بمونی چون ادمین فری بهت نمیدن به دلیل تهمت و بی احترامی به اونر و بنده شما همون پلیر باقی میمونی موفق باشی 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ درخواست ادمینی شما رد شد بسته شد . 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده