کاربر سایت atacker 0 ارسال شده در ۲ تیر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ تیر ۱۳۹۹ نام شما در سرور Player استیم شما در سرور STEAM_0:0:1223233647 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن you have been banned from the server بن شده توسط نمیدانم علت بن یه کانتر دیگه نصب کرئم تا اونمدم این سرور بن بودم تاریخ بن امروز علت آنبن من بیگناهم :> توضیحات من کانتر جدید نصب کردم چون قبلیش مشکل داشت بد اومدم این سرور بن بودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ تیر ۱۳۹۹ داداش فک کنم آنبنی چون بن تایم شده بودی ببین اگه از استیم بن بشی هر کانتری نصب کنی بازم بنی صبر کنی اوکی میشه مدیرا جوابتو میدن نگران نباش. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۴ تیر ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ تیر ۱۳۹۹ با سلام با همچین اسمی کسی بن نشده مشکلی بود پی وی تلگرام پیام بده @DokiAli بسته شد . 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده