کاربر سایت Ostad~_~NooB 29 ارسال شده در ۳ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ شهریور ۱۳۹۷ نام شما در سرور OstaD استیم شما در سرور STEAM_0:0:2058381624 بن شده در کدام سرور jail break. ارور بن You Have Banned From The Server بن شده توسط Owner [L]earninG علت بن به قول خودش انتی اس اس تاریخ بن 1397/06/03 علت آنبن نداشتن anti ss توضیحات سلام من خیلی جاها رفتم خیلی جاها ازم ss گرفتن و براشون کاملا صاف و بدون مشکل ارسال شده اما ایشون میگه من اتنی اس اس دارم و بدون این که توضیح بخواد ازم درجا بن داد اگه مدرکی از داشتن انتی اس اس بنده دارید خوش حال میشم بفرستید همینجا انتظار مدرک دارم فقط نیاید بگید شما داشتید و فلان با مدرک حرف بزنید 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر ارشد کانتراسترایک Kamyab 384 ارسال شده در ۳ شهریور ۱۳۹۷ مدیر ارشد کانتراسترایک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ شهریور ۱۳۹۷ مدرک از آنتی اس اس ؟! من دو هفتس به شما دارم میگم آنتی اس اس رو درست کن. تایم بنت هم 999 دقیقه بود. و اینبار من از شما سوال میپرسم, سرور دث مچ هم با شما مشکل داشتن که بنتون کردن نه؟! لطف کنید درست کردید بیاید درخواست آنبن کنید. در ضمن اگه طبق حرف های شما بخوایم پیش بریم, اوکی من شما رو بن نکردم با مدرک بگید که من شمارو بن کردم ***در ضمن به خاطر استفاده از تگ های نامربوط داخل پستتون 2 امتیاز منفی انجمن دریافت کردید. موفق باشید. بسته شد. 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Ostad~_~NooB 29 ارسال شده در ۴ شهریور ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ شهریور ۱۳۹۷ من تو سرور دث مچ بن نیستم شما برو کانترتو اوکی کن تا اس اس بتونی بگیری بعله اگه شما نوب نباشید میتونید از اروری که واستون میاد اس اس بگیرید از کجا معلوم به خاطر مشکلی که با من دارید بن نکردید؟دلیل قانع کننده بیارید لطفا درضمن اگه اون تگا واقعیت نبودند از خودتون دفاع کنید که خودتونم میدونید چرا لیاقت اون تگا و برچسبارو دارید درضمن اگه شما بنم ندادی حق دخالت توی این پستو نداریو کسی که بن داده باید جواب بده 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .