کاربر سایت Acter 2 ارسال شده در ۱ تیر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ تیر ۱۳۹۹ نام شما در سرور New Player کدام سرور Public .::TOP PLaYer's::. تاریخ شکایت 1 تیر شکایت بر علیه مدیریت پابلیک #4 مستندات توضیحات طرف سه ساعت پیش پیگیره بنش شده تو پابلیک سه , جوابشو دادن من نزدیک یک هفتس تیکت زدم یک جوابم نگرفتم اگه نوب ادمین میکنید , بهش یاد بدید , یا قرار نیس ع هرکی فشار خوردید بن کنید و جوابگو نباشید , اگه توانایی مدیریت ندارید کنار بکشید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Acter 2 ارسال شده در ۱ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ تیر ۱۳۹۹ .شکایت بر علیه پابلیک 4 هست ، صفحه ریفرش شد پابلیک یک اومد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲ تیر ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ تیر ۱۳۹۹ سلام مسئول پیگیری هایه پاب 4 بنده نیستم ولی باشه ماله شمارم پیگیری میکنم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Acter 2 ارسال شده در ۲ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ تیر ۱۳۹۹ 7 hours ago, Dr.Ali said: سلام مسئول پیگیری هایه پاب 4 بنده نیستم ولی باشه ماله شمارم پیگیری میکنم شما کارت درسته , بله در جریانم مسعولش شما نیستی و گله ی من از شما نبود 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .