کاربر سایت mohamad666 0 ارسال شده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ نام شما در سرور ~VoA کدام سرور DeathMatch تاریخ شکایت چند دیقه پیش شکایت بر علیه Marilyn Manson . esme aslish: mohsen izi مستندات cheater3.dem توضیحات سلام. وارد سرور شدم دیدم این داره بد میزنه. بهش گفتم میرم اسپک ببینم چیت داری یا نه, دو دقیقه دیدم هیچ کاری نکرد یهو زد بیرون منم رفتم بیرون, دیدم اومد تو سرور, با نیک فیک رفتم داخل گفتم دارم غذا میخورم میرم اسپک. دمو ازش گرفتم ناگفته نماند که فوش هم دادم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mohamad666 0 ارسال شده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ بعد که بهش گفتم دمو ازت گرفتم, چند دقیقه موند و رفت بیرون. با اسم Mr.Ali اومد داخل استیمشو که دیدم فهمیدم خودشه : STEAM_0:0:2068152128. یه دمویه دیگه هم بود برای محکم کاری اینجا میزارمش. [در داخل دمو نیکم فیک هستش] cheater2.dem نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mohamad666 0 ارسال شده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ ?? نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت محسن فدایی 2 ارسال شده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ shekayat shoma peygiri shod va ishon ban shodand 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .