کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ نام شما در سرور NiNjAaA استیم شما در سرور ها؟ بن شده در کدام سرور Multimod ارور بن YOU ARE LOCALLY BANNED بن شده توسط head admin the r3d علت بن بی دلیل تاریخ بن امروز علت آنبن کاری نکردم که بن شم توضیحات به سرور که کانکت شدم بعد 3 ثانیه بعدش دیدم بن شدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱ تیر ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ تیر ۱۳۹۹ درحال پیگیری 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر بازنشسته Benyamin 12 ارسال شده در ۱ تیر ۱۳۹۹ مدیر بازنشسته اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ تیر ۱۳۹۹ در 14 ساعت قبل، NiNjAaA گفته است : نام شما در سرور NiNjAaA استیم شما در سرور ها؟ بن شده در کدام سرور Multimod ارور بن YOU ARE LOCALLY BANNED بن شده توسط head admin the r3d علت بن بی دلیل تاریخ بن امروز علت آنبن کاری نکردم که بن شم توضیحات به سرور که کانکت شدم بعد 3 ثانیه بعدش دیدم بن شدم شمال به دلیل بی احترامی به هد ادمین سرور و استفاده از aim توسط بنده بن شدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۱ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ تیر ۱۳۹۹ مدرک بده اگر ایم زدم اس اس بده چجوری وقتی که کانکت شدم اس اس گرفتی و بعده 3 ثانیه بنم کردی؟ چجوری 3 ثانیه ای اس اس گرفتی؟ به منم یاد بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱ تیر ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ تیر ۱۳۹۹ با سلام ادمین مربوطه ریموو شد. بسته شد . 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده